ZMENA



Ako ste si z názvu mohli domyslieť, prišiel určitý zlom v našom blogovaní..... Určitým spôsobom nás prestalo klasické beauty lifestyle fashion a ktovieaké blogovanie baviť. Narozdiel od toho, že by sme to vzdali a prestali, sme sa rozhodli že začneme robiť blogovanie viac zamerané na fotenie a zvolíme zmenu, keďže fotenie nás poslednou dobou veľmi baví.
Takže áno, veľa sa na našom blogu zmení, no určite raz za čas pridáme nejaké DIY alebo Make - up tutorial. Nemáte sa čoho obávať, starý kúsok z nás tu stále ostane. Medzi zmenu môžete čakať aj design blogu, štýl písanie a veľa iných vecí, čiže sa máte na čo tešiť :)

Mohli ste si tiež všimnúť, že sme už 4 mesiace nepridali žiaden príspevok (čo je pomerne dlho). Bolo to už len preto, že nám naozaj chýbal voľný čas. To znamená, že zo začiatku roka sme ešte boli na rôznych lyžovačkách, potom sa opäť začalo skúškové obdobie v škole, ďalej som ja-Katka mala veľa tanečných súťaží a hlavne majstrovstvá SR a preto som každý voľný čas trávila v tanečnej sále, niekedy dokonca aj počas vyučovania a pripravovala sa na ne. Ešte medzi tým boli rôzne sústredenia a pod. Samozrejme keď troje majstrovstvá skončili, musela som dobehnúť veľa učív. A potom zase veľa písomiek a teraz už sme si spolu so Saškou našli konečne našli čas, ktorý nám chýbal aj na písanie príspevok a taktiež dúfame, že sa naša vlastná aktívnosť opäť rozbehne.

Vlastne nám 'pauza' od blogu trošku aj pomohla aby sme sa zatiaľ našli v tom, čo nás baví a mohli rozmýšľať nad budúcimi príspevkami. Takisto nám ľudia okolo nás vnukli veľa dobrých nápadov na nové príspevky, ale ako sme už písali, zameriame sa najmä na (viac-menej umelecké) fotenie.

Na dnes to je určite všetko čo sme chceli napísať. Zároveň dúfame, že nám stále ostanú čitatelia a taktiež nám nejaký pribudnú. Ďakujeme za pochopenie, a ak máte niečo na srdci, kľudne nám napíšte čo si o našej zmene myslíte do komentáru. 

Share:

0 komentárov